Nytårshilsen

Kære alle

2016 var på mange måder et skelsættende år for mig, og det er en af årsagerne til at jeg i 2017 rydder lidt op i mine aktiviteter til fordel for nye friske initiativer. 2017 står i havgudens og fornyelsens tegn!

Hundested

Mange af jer ved sikkert allerede, at jeg flyttede til Hundested i sommeren 2016, og at jeg har det som en fisk i vandet her. Har dog fået lidt længere til mit arbejde, men det er prisen værd for at være tæt på havet og få frisk fisk flere gange om ugen samt være omringet af nogle usandsynligt smukke omgivelser – omgivelser som har inspireret mig til nye aktiviteter, som jeg meget gerne vil dele med jer.

Sverige

Jeg kommer fortsat til at tilbyde oplevelser til Sverige, som jo stadig er en STOR del af mit liv. Men det bliver i mindre udstrækning, og Sverige vil jeg fremover tilbyde i samarbejde med Komafsted.nu, som jeg er stolt af at være en del af også. Lige nu tilbyder vi i oplevelse 21-23. april 2017 i Halland.

Sydsvenske Oplevelser for Krop og Sjæl bliver ”lagt ned”, og min nye hjemmeside – ja, den har du fundet!

Nye aktiviteter

Indtil den nye hjemmeside er oppe at køre, kan man følge med i alle mine/vore aktiviteter via Nyhedsbreve, Instagram og Facebook. For jeg er jo selvfølgelig ikke alene… Mine primære samarbejdspartnere er: Kathrine Holmegaard, kost og ernæringsvejleder, Tina Klausen, ejer af Snaphanerne og Komafsted.nu samt psykoterapeut Hanne Nørregaard. Alle tre meget dygtige piger, som jeg er enormt stolt af at samarbejde med.

Godthåbsvej 27

Klinikken på Godthåbsvej kører fortsat i bedste velgående, og jeg elsker dette sted. Fra 1. januar 2017 træffes jeg i klinikken tirsdage og onsdage 8-18 samt én lørdag om måneden.

Tidsbestilling foregår via Facebook, Instagram, mail eller på tlf. 2145 8161.

”Bike & bites”

“Bike & bites” er en ny aktivitet i Hundested, se venligst vedhæftede program!

Dette første nye skud på stammen i Hundested og omegn er i samarbejde med Kathrine Holmegaard. Vi har haft det super sjovt med at udarbejde en lille ”hapser-runde” på cykel.

En unik kombination af herlige veltillavede hapsere, naturligvis fremstillet af de bedste lokale økologiske råvarer og en super smuk cykeltur, hvor kun de bedste highlights i Hundested og omegn vises frem!

Alle kan tilmelde sig, enkeltpersoner, små private grupper eller sågar mindre virksomheder, som måske skal på en lille personaleudflugt. ALLE er velkomne, og vi er friske på at rette ind, hvis man har specielle ønsker og behov.

Velkommen til Hundested!

Hermed genstår så blot at ønske alle et FORRYGENDE 2017. Vi er klar, så klar til alt det nye, og håber at se og gense mange af jer i løbet af det kommende år.

De kærligste hilsener fra Bente Colberg & skål!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.