Velkommen til et nyt år

Bentes tanker og planer for 2018

Kære alle,

En lille opdatering efter der nu for alvor er taget hul på 2018 og hvad er mere på sin plads sådan en råkold søndag ved havet

MASSAGE

Jeg er fortsat to dage om ugen i klinikken på Godthåbsvej, nemlig tirsdag og onsdag samt en lørdag om måneden. På Dyssekilde yogacenter er jeg at træffe fredag og mandag 

Find mig på Dyssekilde yogacenter

Som noget helt nyt er jeg begyndt som behandler hos Danske Bank Finans i København. En aftale som jeg er meget stolt af og glad for

Bike & Bites i fantastiske Hundested

er lige pt. sat lidt på hold idet min dygtige og søde samarbejdspartner Kathrine Holmegaard, kost og ernæringsvejleder igennem mange år, nu åbner sin egen café på Chr. Havn til marts, så jeg er pt. på udkig efter en ny madmor. Cafeen kommer i øvrigt til at hedde ”The Packhouse” og som I uden tvivl vil komme til at høre mere om her på denne hjemmeside

Walk & Talk med velvære og højt til loftet

”Walk & Talk med velvære” konceptet kommer derimod til at blive udvidet og står det til mig, så bliver det i bedste ”Nak & Æd” stil 

Jeg drømmer om at stege fisk og skaldyr over bål/grill direkte på stranden. Jeg drømmer faktisk også om at fange dem selv eller sammen med dig…. 

Jeg håber meget snart, at kunne tilbyde hele dage i naturen, hvor jeg er din/jeres vært for en dag eller to. Selvfølgelig med masser af velvære, forkælelse uhøjtidelig samtale, sjov og anderledes overnatning og naturmad som i Finland. Alt sammen tæt på havet, højt til loftet og med masser af latter

Herom meget mere, meget snart! 

 

Vinter i Lynæs Havn januar 2018

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.