Sol og sommer i Hundested

Med et par enkelte svenske undtagelser vil jeg være at finde i mit lille gule hus i Nørregade 26 det meste af sommeren.

Jeg arbejder stort set alle dage efter behov. Kontakt mig meget gerne hvis du/ i har ønsker og behov for et par gode og relevante Hundested tips. Jeg bestiller gerne frugt og grønt hjem fra min lokale leverandør: Landshop.dk og fortæller om muligheder for frisk fisk og gode restauranter i området.

Sommer-massage-dage i Hundested

Jeg har ofte besøg af flere på en gang, og så skiftes man til at få massage, gå en tur på havnen eller stranden eller blot hygge sig med en kop te og et fodbad. Så skriv og få et tilbud på en “Sommerferie-massage-dag”

Spændende efterår og vinter 2019

Det bliver et spændende efterår med mange nye tiltag og nye samarbejder. Den 21. september har vi f.eks.: Efterårs-strandvandring med fokus på spiselige strandplanter. Herom mere meget snart.

Mindwalks

Endvidere er jeg begyndt at tilbyde “Mindwalks” for både private grupper og virksomheder i Tisvilde Hegn. Et fantastisk område med god plads til at udfolde sig, lege, være stille, få puls og mange km i benene hvis behov for det. Kan evt. kombineres med overnatning på Liseleje Badehotel – Liselængen. Kontakte mig gerne for nærmere information.

Virksomhedsmassage

Første april indledte jeg et nyt samarbejde med Umicore i Frederikssund og Lyngby. Jeg tager mig af de ansatte i Frederikssund og Massør Mette Green Fischer / Hundested tager sig af de ansatte i Lyngby. Super dejligt at vi kan deles om opgaverne.

Rigtig god sommer til ALLE og husk at “bare være” og ikke mindst, være tilstede i nuet!

Kærligst

Bente

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.