God jul & Godt Nytår 🤞🌲❤️

Nyhedsbrev december 2020 🍀

Ifølge den kinesiske kalender går vi nu ind i oksens år. Det er et år, hvor der fokuseres på enkelhed og genopbygning. Det er vi nok mange der har brug for efter det forgangne, som på mange måder blev et verdensomspændende katastrofeår – måske undtagen for moder Jord. Jeg er sikkert ikke den eneste, som sender tanker tilbage på et år som smuttede afsted, af den simple årsag, at ingen ønskede at være i det. Og alligevel var det for mig superfedt at få 5-6 uger forærende. Selvom jeg ikke tjente penge, blev det en tid til refleksion og uddannelse. 

Ny behandlingsform 🌳🌲

I løbet af foråret uddannede jeg mig som guide i skovbadning, og jeg er nu klar til at tilbyde en kombination af massage med ture i skoven. Denne behandlingsform, som ligger mit hjerte meget nær, er en dokumenteret og anerkendt behandlingsform mod stress, angst øget immunforsvar og meget andet. På min hjemmeside kan du læse mere. Jeg har lavet et forslag til en tretrinsraket med udgangspunkt i Halsnæs, men i princippet kan det være hvor som helst i Nordsjælland. Give me a call.

Forårstur til Halland – Skovbad, skovmad, massage, vandretur, saunagus, energiøvelser og bål 🌱🇸🇪

Kom med på denne weekendtur til et vidunderligt lille smultron-ställe i Halland, hvor der er fokus på at ”være i live” i livet. Det er mit ønske, at alle skal vende hjem med en følelse af at have taget livet ind. Programmet findes på min hjemmeside. 

16-18 april 2021 Halland  

Aktiv velvære for voksne kvinder – Giv den gas i 2021! 💪

“Det lille Gule Hus” i Hundested er stadig min store kærlighed og base for alt ovenstående og det vil det forhåbentlig være længe endnu. Huset kan en masse, så lad mig endelig vide om I har lyst til et par dage heroppe på fuld skrue. Det kunne være massage, velvære, autentisk lokal mad, vandring, sauna-gus, strandture, yoga, skovbade, you name it. Jeg udarbejder et program tilpasset til jeres ønsker i forskellig prisklasse.

Clairvoyance – “Kom videre” i 2021

🔮

Står du ved en skillevej, så er det min erfaring, at det til tider kan være meget opmuntrende at få et lille kærligt spark til at komme videre. Et kærligt spark, som er guidelines og viden om, hvad der er den bedste vej for dig at gå lige nu. Hvis du bruger en clairvoyant til at få indsigt i den vej, som vil være god for dig, så får du kun ting at vide, som kan bringe dig videre. Jeg har været hos Marianne 2 gange, og har også haft sendt mange klienter afsted i hendes retning. Marianne er super skarp, og har min største tillid og anbefaling. Marianne tilbyder 20 % rabat, hvis du bestiller en clairvoyance og fortæller, at du kender hende gennem mig. Se her, hvad clairvoyant Marianne Horsebøg tilbyder.

Tak for i år 🙏

Jeg vil endnu gang sige af hjertet tak for alle som har støttet mig. Til min udlejer, som forærede mig en husleje, til mine klienter som købte gavekort og som stadig bestiller tid og til mine faste erhvervskunder, som gjorde alt hvad de kunne for at hive mig tilbage i folden igen. Nu er jeg klar til at se frem mod 2021, der byder på en masse nye og spændende aktiviteter, som jeg glæder mig til at kaste mig ud i.

✨ De kærligste nytårshilsner  💫

Bente

PS: På kina-portal.dk kan du læse mere om den kinesiske kalender, og ikke mindst, kan du dykke ned i, hvordan det kommer til at gå de enkelte dyr i oksens år. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.