Forårstur til Halland 16-18 april 2021 “Tag livet ind”

PROGRAM:


Ankomst fredag d. 16.april mellem 12.00-12.30

Velkommen, indkvartering og en let frokost samt introduktion til weekendens forløb.

14.00-15.30 går vi en tur i skoven. Her finder hver især deres “sit-spot” for weekenden. “Kanelbullar” og te omkring bålet ved søen, når vi kommer tilbage.

Resten af eftermiddagen går med at forberede en spændende “hapser-buffet”, behandling, hvile og hygge sig.

Alle skal udtænke og lave en hapser (mundret haps) til det antal personer vi er, baseret på årstiden, altså forår. Herom mere når vi nærmer os.

19.00

Mocktails (Alkoholfri drinks)

Grøn forårssuppe med toppings, hapser-buffet med forårstema og noget med rababer til dessert.

Efter middagen går vi en lille tur og får bragt aftenteen ud et dejligt sted, hvor vi hører lidt musik alt imens solen går ned kl.20.24.

Lørdag d. 17.april

Blid opvågning med lidt varmt og udrensende at drikke serveret foran jeres værelses dør.

08.00: Udpræget farverig og vegetarisk morgenmad.

9.00-10.00: Morgen-energiøvelser. Herunder barfodsgang, klappe kroppen, vejrtrækning, puls og udstræk.

10.15.30 er vi i skoven. En hel dag med skovbadning “Savekulla-style”. Dagen igennem skal vi gå meget langsomt, suge skoven og foråret ind, lære at være nærværende, sidde stille min. 20 minutter ad gangen samt sanke masser af forårs grønt til middagen.

Frokosten bliver fornemt bragt ud af vores værtspar, som også medbringer tæpper og yogamåtter. Efter frokosten hvile og bare være.

15.30-18.00: Tid til et sø-dyp, et varmt brusebad, behandling, finde sit “sit-spot” eller blot krybe under sin dyne.

18.00: Grillen tændes og vi mødes til Mocktails.

19.00: Til middagen får vi leveret lidt lækkert vildtsvinekød fra området. Det skal tilberedes med masser af granskud og grilles. Hertil en salat på mælkebøtte, skvalderkål og andet sanket samt bagte røde kartofler med urtedressing. Grydebrød på surdej, lidt lokale oste og mere rabarber.

Med staldlygter lister vi os langs søerne og ind i skoven og finder en plet med lys og sidder i stilhed og nyder en kop go´nat te. Måske der er behov for opsamling på dagen også.

Søndag d. 18. april

7.00: Blid opvågning med noget varmt og udrensende at drikke, serveret foran jeres værelses dør.

7.30: Mødes vi varmt påklædt. Lidt opvarmning inden vi for sidste gang finder vores “sit-spot” alt imens skoven vågner og vi sir tak for lån. Hvis vejret er til det spiser vi morgenmad udenfor i bedste “Nak & Æd” stil.

10.00-11.00: Behandling og afslapning med ekstra kop kaffe eller te.

11.15-12.00: Opsamling og lidt teori. Uddeling af skriftligt materiale om Skovbadning og dets dokumentation. Madopskrifter mm.

12.00: Frokostsandwich med til turen og måske mulighed for at forlænge weekenden med et kaffestop på min torp på hjemturen.

Praktik og generelle betingelser:

Der findes to huse på stedet til ialt 12 personer. Vi går i første omgang efter at være 10 personer. Der vil være mulighed for 2-3 enkeltrum resten vil være dobbeltværelser.

Weekenden er primært baseret på, at man er udenfor, og vi gennemfører naturligvis KUN i den udstrækning det er forsvarligt inklusive diverse restriktioner, hvis sådanne.

Ingen tilmeldinger er bindende og der skal først indbetales efter påske. Bliver weekenden ikke til noget, så håber vi at kunne gennemføre til september eller oktober 2021. I dag skriver vi 6. januar og ingen ved hvordan verdenen ser ud om 3 måneder.

Men, vi er fortsat nødt til at håbe og tro på det bedste!

Vil dog godt have en tilkendegivelse om du/i er interesseret i at forhånds reservere en plads? Gør gerne dette på min mail: colbergbente@gmail.com

Prisen er kr. 1.600,- (ca,) p.p. i delt dobbeltværelse. (Mangler fortsat lidt priser på levering af vildsvin mm.) Alt er inklusiv og program som beskrevet, dog undtaget transport til/fra Halland. Tillæg for enkeltværelse på kr. 250,-

Forbeholder os ret til enhver tid at ændre i programmet såfremt det bliver nødvendigt.

Pakkeliste, forsikringer, pas info. mm. senere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.